Tegelzetter Expres voorzien van kwaliteitspredicaat Kluskeur

Tegelzetter Expres heeft op 16 mei 2012 haar dienstverlening verbeterd door de invoering van een nieuw kwaliteitskeurmerk onder de naam Kluskeur. Consumenten en bedrijven die op zoek zijn naar een tegelhandel of tegelzetter kunnen terecht op de vernieuwde site van Tegelzetter Expres. Kluskeur biedt de zekerheid doordat het de aangesloten bedrijven continu worden getoetst op de kwaliteit van het geleverde werk en de bedrijfsvoering. Bovendien biedt het Kluskeurmerk een onafhankelijke bemiddelingsregeling indien er onverhoopt iets niet geheel naar wens is.

Landelijk netwerk van tegelzetters

Tegelzetters mogen het keurmerk alleen dragen wanneer wordt voldaan aan de bovengenoemde eisen van Kluskeur. Wanneer dit niet het geval is dan wordt de tegelzetter of tegelhandel uitgesloten van deelname. Er zijn in heel Nederland diverse specialisten aangesloten, waardoor Tegelzetter Expres een landelijk netwerk aan tegelzetters kan bieden. De website sluit aan bij deze sterke punten van Tegelzetter Expres en zorgt ervoor dat ze lokaal goed gevonden wordt.

Focus op kwaliteit

De combinatie van de invoering van het Kluskeurmerk en de nieuwe website zorgt voor een onderscheidend vermogen ten opzichte van andere websites gericht op klussen in en rond het huis. Ten eerste is de consument verzekerd van een gerenommeerd bedrijf, ten tweede is er sprake van eerlijke concurrentie doordat de bedrijven worden gecontroleerd op bedrijfsvoering, alleen eerlijk opererende en belastingafdragende bedrijven worden toegelaten. Ten derde kunt u bij het Expres Concept terecht voor menig vakman zoals bijvoorbeeld een stratenmaker, airco-specialist of bouwbedrijf. Daarnaast bewijzen de aangesloten bedrijven dat kwaliteit niet ten koste hoeft te gaan van een scherpe prijs.

Comments are closed.