Vloertegels

vloertegels

Als u opzoek bent naar nieuwe vloertegels dan kan de keuze nog wel eens lastig worden. Vloertegels zijn er werkelijk in alle kleuren, soorten en maten. Het is dan ook handig om de vloertegels te verdelen in verschillende categorie├źn die u mooi vindt. Dit bespaart u extra zoekwerk bij het vinden van nieuwe vloertegels in uw woning.

Natuursteen een ware trend

Een categorie waarin u vloertegels kan stoppen is natuursteen. Natuursteen is vooral in badkamers een echte trend geworden. Maar ook in de woonkamer is de natuursteen terug te vinden op de vloeren. Het mooie van natuursteen is dat het leeft en iedere steen er weer anders uitziet. Dit maakt uw complete vloer uniek. Natuursteen is er ook in verschillende soorten en materialen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit marmer, leisteen, graniet, hardsteen en zandsteen. Maar hierbij zijn nog lang niet alle soorten natuurstenen vloertegels opgenoemd. Een nadeel aan natuursteen is dat de tegels vrij prijzig zijn. Het is dan ook belangrijk dat een natuurstenen vloer met aandacht gelegd wordt. Een tegelzetter kan u helpen om de natuursteenvloer met alle aandacht en precisie te legen.

Extra beschermde vloer met keramische vloertegels

Keramische vloertegels zijn tegels met een extra gebakken laag. Deze laag ziet er niet alleen mooi uit, maar beschermd uw tegels extra tegen beschadigingen. Door het bakken van de tegels met een glazuur laag krijgen ze een extra design tint of structuur. Hierdoor zijn er verschillende structuren mogelijk met keramische vloertegels. Binnen de keramische vloertegels zijn er verschillen als hardheid en design. Een voordeel is dat ze beschermd zijn tegen krassen en iets goedkoper zijn dan echte natuursteen tegels.

Uw vloertegels professioneel laten leggen

Vloertegels van hoge kwaliteit kosten vaak veel geld. U wilt natuurlijk dat de vloertegels er perfect bij liggen. Als u overweegt om een nieuw tegelvoer te plaatsen dan kunt u bij ons vrijblijvend een offerte opvragen. U ontvangt een scherpe prijs voor uw investering door een tegelzetter bij u in de buurt.

Offerte aanvragen

 
Tegelzetter Expres werkt alleen samen met specialisten die in bezit zijn van het Kluskeurmerk. U bent hierdoor verzekerd van kwaliteitscontrole op het werk en controle op de bedrijfsvoering van de aangesloten bedrijven.

Comments are closed.