Over ons

Over tegelzetter expres

Tegelzetter Expres richt zich op consumenten en bedrijven die op zoek zijn naar een vakman. Onze website fungeert als schakel tussen deze twee partijen. Door onze websites bent u in staat om offertes op eenvoudige wijze te vergelijken op prijs, snelheid en vakmanschap.

Kwaliteit door Kluskeurmerk

Door onze samenwerking met Kluswebsite.nl zijn wij in staat om landelijke dekking te kunnen garanderen. Waar u zich dus ook bevindt, onze experts staan altijd voor u klaar. Daarnaast zijn alle aangesloten bedrijven voorzien van het Kluskeurmerk, dit biedt u zekerheid:

 • De aangesloten bedrijven worden continu gecontroleerd op bedrijfsvoering
 • Controle op kwaliteit van het geleverde werk
 • Onafhankelijke geschillencommissie die u bijstaat indien het geleverde werk niet naar wens is
 • U bent verzekerd van kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Gerenommeerde bedrijven

Wanneer een bedrijf niet voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen dan wordt het Kluskeurmerk ontnomen en wordt het bedrijf uitgesloten van deelname. Tegelzetter Expres werkt dus alleen samen met gerenommeerde en betrouwbare bedrijven en daar profiteert u van! Bovendien bewijzen de aangesloten bedrijven dagelijks dat goed werk niet ten koste hoeft te gaan van een scherpe prijs.

Een offerte aangevraagd, en nu?

Wanneer u via onze website een offerte aanvraagt dan ontvangt u een bevestiging van uw aanvraag per email. Vervolgens maakt Kluswebsite een account voor u aan, zodat de specialisten uw offerteaanvraag ontvangen. Meerdere bedrijven ontvangen uw aanvraag, dit stelt u in staat om offertes op eenvoudige wijze te vergelijken en advies in te winnen. Vervolgens maakt u een keuze voor de beste vakman, die de opdracht voor u uitvoert.
U hoeft alleen een offerte aan te vragen, de vervolgstappen verzorgen wij, eenvoudig en doeltreffend. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over onze website, mailt u ons dan op info[at]tegelzetter-expres.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Offerte aanvragen

  Voornaam/ voorletters (*)

  Achternaam (*)

  Adres (*)


  Postcode (*)


  Woonplaats (*)


  Telefoonnummer (*)


  Tel.nr bij geen gehoor


  Uw emailadres (*)


  Omschrijving opdracht (*)   
  Tegelzetter Expres werkt alleen samen met specialisten die in bezit zijn van het Kluskeurmerk. U bent hierdoor verzekerd van kwaliteitscontrole op het werk en controle op de bedrijfsvoering van de aangesloten bedrijven.

  Comments are closed.