Tegelwerk

tegelwerk

Tegelwerk is niet alleen lichamelijk zwaar werk, maar ook een echte specialisten klus. Voor ieder tegelwerk of het nu gaat om vloeren of wanden is expertise nodig. Er moet rekening gehouden worden met een bepaald patroon, maar ook met waterpas tegels leggen. Tegelzetter expres heeft voor iedere klus een vakman bij u in de buurt.

Uw badkamer betegelen

Als u een nieuwe badkamer gaat plaatsen dan krijgt u al snel te maken met tegelwerk. Zowel op de vloer als op de wanden wordt er vaak gekozen voor tegels in een badkamer. Voordat een badkamer kan worden betegeld moet er eerst berekend worden hoeveel tegels er nodig zijn. Maar ook op welke manier er betegeld gaat worden zodat u uitkomt met het aantal tegels. Hierbij moet o.a. rekening gehouden worden met de breedte van een voeg. Wilt u de badkamer liever professioneel laten betegelen dan zelf uitproberen? Vraag direct een offerte aan via onze website voor het betegelen van uw badkamer.

Uw toilet laten opknappen

Een toilet is een kleine ruimte toch kost het opknappen van een kleine ruimte zoals een toilet veel tijd en moeite. Het betegelen van een kleine ruimte is soms lastiger dan bij een grote ruimte. Als u de tegels bijvoorbeeld in een bepaald patroon neerlegt lijkt uw toilet nog kleiner. Of uw tegelwerk een grote klus is of juist een kleine het maakt voor tegelzetter expres niets uit. Wij zijn u graag van dienst voor het tegelwerk van uw toilet.

Van keukens tot het toilet

Of het nu gaat om een achterwand van een keuken of een compleet toilet. Tegelzetter expres gaat graag aan de slag voor uw klus. Via onze website komt u in contact met een vakman bij u in de buurt. Overweegt u dus om nieuwe tegels te plaatsen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Offerte aanvragen

 
Tegelzetter Expres werkt alleen samen met specialisten die in bezit zijn van het Kluskeurmerk. U bent hierdoor verzekerd van kwaliteitscontrole op het werk en controle op de bedrijfsvoering van de aangesloten bedrijven.

Comments are closed.