tegelzetter offerte aanvragen

Tegelzetter Expres, expert in tegels en tegelzetten
Vergelijk direct offertes voor bijvoorbeeld vloertegels, wandtegels of plavuizen!

Tegelzetter Voorthuizen

Op zoek naar een vakbekwame tegelzetter of gerenommeerde tegelhandel uit Voorthuizen? Dan bent u bij Tegelzetter Expres Voorthuizen op de juiste plaats. Wij bieden u namelijk een uitgebreid netwerk aan tegelspecialisten. Vraagt u de gratis offerte op, waarin u het tegelwerk kort omschrijft, dan selecteren wij de beste en meest geschikte tegelbedrijven uit de omgeving Voorthuizen. Aan u om vervolgens het aanbod te vergelijken. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Van alle tegels thuis

Ons bedrijvenbestand is groot. Daardoor kunnen we alle denkbare tegels leggen (altijd geleverd door een goed aangeschreven tegelhandel). Of het nu gaat om vloertegels, plavuizen of wandtegels, van natuursteen of ander materiaal, onze vaklieden kunnen de tegels leggen.

Een tegelzetter van formaat

Betegelen is een vak dat niet iedereen verstaat. Daarom werken wij alleen samen met een tegelzetter of tegelhandel, als die het Kluskeurmerk mag dragen. Zo bent u dus verzekerd van kwalitatief goede tegels en een bekwame tegelzetter of tegelhandel uit Voorthuizen. Daarbij biedt het keurmerk u dubbele zekerheid met de kosteloze bemiddelingsregeling. Deze kunt u gebruiken als het tegelzetten toch niet helemaal naar uw wens is.

De voordelen van Tegelzetter Expres Voorthuizen

 • Altijd een uitstekende tegelzetter of tegelhandel
 • Alle soorten tegels (van wandtegels, vloertegels tot plavuizen)
 • Concurrerend tarief
 • Kluskeurmerk

Gratis en vrijblijvend aanbod

Kom snel te weten wat menig tegelzetter en tegelhandel uit Voorthuizen u te bieden heeft. Simpel, door hier de vrijblijvende (prijs)opgave aan te vragen. Wij voorzien u vervolgens van een overzicht waarop diverse aanbiedingen staan van tegelexperts uit Voorthuizen. Aan u om te bekijken of er een aanbieding tussen zit, waarvoor u de tegels leggen wilt laten. Alles is zonder verplichtingen, wel zo fijn.

Wij de professionele tegelzetter en tegelhandel, u de tegels die u wilt!

Offerte aanvragen

  Voornaam/ voorletters (*)

  Achternaam (*)

  Adres (*)


  Postcode (*)


  Woonplaats (*)


  Telefoonnummer (*)


  Tel.nr bij geen gehoor


  Uw emailadres (*)


  Omschrijving opdracht (*)   
  Wanneer u op zoek bent naar een goede tegelhandel in Voorthuizen dan bent u bij Tegelzetter Expres aan het goede adres. Ons concept is uitgegroeid tot een succesvolle formule en dat is niet voor niets. U kunt bij ons terecht voor al het tegelwerk als vloertegels, wandtegels, plavuizen en natuursteen.

  Zeker van kwaliteit

  Het leggen van tegels is een precieze klus. Een klein foutje kan leiden tot een ergernis waar u nog vele jaren tegen aan moet kijken. Wij adviseren dan ook om het betegelen te laten uitvoeren door een erkende tegelhandel of tegelzetter. Op deze manier bent u verzekerd van een superstrak eindresultaat van uw vloertegels, wandtegels, plavuizen of natuursteen! Wij kunnen kwaliteit garanderen doordat alle bedrijven in Voorthuizen zijn aangesloten bij het Kluskeurmerk. Dit biedt u in het kort gezegd de volgende voordelen:

  • Controle op kwaliteit van het uitgevoerde werk
  • Inspectie van bedrijfsvoering van deelnemende tegelzetters
  • Bemiddelingsregeling bij conflicten
  • Scherpe prijzen en heldere communicatie

  Keurmerken

  Keurmerken

  Tevreden klanten

  Anneke van der Leiden – Voorthuizen
  Voor onze nieuwbouwwoning in Voorthuizen waren wij op zoek naar een tegelzetter voor het leggen van plavuizen in de badkamer en hal. Via de site van Tegelzetter Expres heb ik enkele offertes aangevraagd, op basis waarvan we een beslissing hebben genomen voor een vakman. De prijs viel ons erg mee en het tegelwerk ligt er heel netjes in!

   
   
  Betegelen is specialistisch werk. Onze specialisten uit Voorthuizen bewijzen echter dagelijks dat goed tegelwerk niet per definitie duur hoeft te zijn. Dit bewijzen wij u graag, vraag daarom eens een offerte aan voor een opgave op maat!

  Comments are closed.